O’detta Opium

Tässä on O’Detta Opium, ahkera keikkailija vuodesta 2017 lähtien, sekä Kinkkuhallituksen varapuheenjohtaja vuodesta 2019. Burleski merkitsee hänelle hulluttelua ja ja mahdollisuutta toteuttaa itseään, sekä ottaa kantaa. Tärkeää lajissa on myös kehopositiivisuus ja se, että jokainen on arvokas ja omalla erityisellä tavallaan upea juuri sellaisena kuin on. 

O’Detan numeroita määrittelee leikkisyys, huumori ja teatterilliset elementit. Niistä löytyy sopivassa suhteessa sekä draamaa, että yllätyksellisyyttä, sillä hän omaa pitkän taustan teatterin ja tanssin parissa ja ammentaakin sieltä runsaasti materiaalia. O’Detta ei halua kahliutua genrerajoihin, eikä siksi määrittele itseään tietynlaiseksi esiintyjäksi vaan haluaa jättää kaikki ovet auki, sillä koskaan ei tiedä, mistä inspiraatio putkahtaa. Se kun voi tulla milloin mistäkin lähteestä: historiasta, elokuvista, kirjoista… Numeroita on jatkuvasti suunnitteilla ja usein jopa monta yhtä aikaa.  

O’Detalla on myös testosteronia uhkuva sivupersoona Oscar, joka on hurmannut niin naisia, kuin miehiäkin pitkin suomenmaata. Tämä Kinkkujen oma könsikäs näki ensimmäistä kertaa päivänvalon vuonna 2019 keväällä, kun sai heilauttaa takatukkaansa Queen bees and kings, please! –kinkkuklubilla. Oscar on kaikessa räävittömyydessään sympaattinen herrasmies, jolla ei ole pahat mielessä, vaikka toisinaan siltä saattaa vaikuttaa. Numeroissaan hän kyseenalaistaa ja ravisuttelee perinteisen miehen stereotypioita niin että rytisee.

 

 

 

Samankaltaiset artikkelit