O’detta Opium

Tässä on O’detta Opium: uunituore, höyryävän kuuma Kinkku! Hän liittyi Kinky Carnival Burlesqueen syksyllä 2016, eikä ole juuri ehtinyt esiintymään. Numeroita hän kuitenkin suunnittelee jatkuvasti ja imee inspiraationsa milloin mistäkin lähteestä.

O´detta ei halua kahliutua genrerajoihin, eikä siksi määrittele itseään perinteisen tahi neoburleskin tekijäksi vaan haluaa jättää kaikki ovet auki. Hän maustaa numeronsa myös muilla harrastuksillaan. Läsnä on yleensä teatterillisia ja tanssillisia elementtejä. Ehkä joskus lavalla tulevat kopisemaan myös irlantilaisen tanssin kengät!

Burleski merkitsee O’detalle naiseuden ylistämistä, hassuttelua ja oman itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on. Hän on aina kamppaillut vartalonkuvansa kanssa ja tuntenut ettei riitä itselleen, eikä muille. Hän haluaa oppia huomaamaan myös itsessään ne kauniit puolet ja hyväksymään epätäydellisyytensä ja jos onni käy –jopa ammentaa siitä voimaa.

Samankaltaiset artikkelit