Ruby La Rouge

Ruby la Rouge liittyi Kinky Carnivalin värikkääseen joukkoon vuoden 2016 lopussa kinkkujen aiemman keikan innoittamana – leidi kerkesi treenailla riveissämme parisen viikkoa, kun 45 Specialin lava kutsui jo aloittelevaa esiintyjää pickuppaamaan. Siitä koukutus burleskin kiehtovaan maailmaan lähtikin ja nykyään Ruby esiintyy omine numeroineen tuomalla kinkkujen kavalkaadin ripauksen perinteisen burleskin magiaa!

Neoburleskin kirjavassa joukossa Ruby la Rouge pyrkii tuomaan lavalle aikuisen naisen varmuutta ja naisellisuudesta nauttimista – tällä kertaa ihan luvan kanssa! Rubyn esitysten keskiössä on rohkea, seksikäs ja ihanan itsevarma nainen, joka ei sen kummempaa roolia kaipaa – mikäs sen ihanampaa kuin olla oma itsensä? Burleskissa Rubylle onkin nimenomaan kysymys oman itsensä toteuttamisesta sellaisena kuin hän on, tuomalla samalla tuon tunteen yleisölle voimaannuttavalla naisenergialla tarjoiltuna.

Ruby la Rouge on esiintyjänä taattua tyylikkyyttä, sensuallia voimaa, joka sulautuu yhteen lavan ja musiikin kanssa. Tottuneena esiintyjänä Ruby vangitsee katsojansa ja pitää tätä hetkessä – punaisessa hetkessä, joka on ihan Rubyn oma.

Samankaltaiset artikkelit