Ajankohtaista

Kinkkukalenteri 2021: Tähtimerkit

 Kinkkukalenteri vuodelle 2021! Kalenterin sivuilla seikkailevat tähtimerkit, eli astrologian horoskoopit, tottakai burleskihengessä paljasta pintaa vilauttaen. Hanki itsellesi tai ystävällesi tämän vuoden kuumin joululahja! Kalenteri on A3 -kokoinen taideteos, hinta sisältää postikulut. Kuvat ottanut taidokas hovikuvaajamme Jaakko Alatalo / Haaska Rock'n'Roll Photo
Kuvan voi tilata itselleen kinkkujen verkkokaupasta.

Kinkkuklubi: Fresh from the Oven - Uusien burleskitulokkaiden ilta SIIRRETTY 29. TOUKOKUUTA

SIIRRETTY 29. TOUKOKUUTA

Facebook-tapahtuma.

Showtime: klo 20.00
Ensimmäistä kertaa Oulussa: uusien burleskitulokkaiden ilta! Kinky Carnival Burlesque ja More Burlesque tarjoavat järisyttävän 12 esityksen shown täynnä Suomi-burleskin nousevia tähtösiä niin Oulusta kuin muualtakin Suomesta. Lavalla nähdään myös pari konkaria, jotka huipentavat illan shown ammattilaisen elkein. Luvassa on ankean kaamoksen keskelle räiskyvää burleski-ilottelua, josta ei huumoria, väriä ja uniikkeja teemoja puutu!
Lavalla nähdään seuraavat uudet tulokkaat:
BONBON GIGGLES (HKI)
DEBBIE DEVOUT
HONEY ROCKET (TRE)
MORTICIA LE FAY
LALA'S FOLLIES
RED LIPS LADIES
SVIWELLIN SWAN
SWEET'S TEASE & GLITTER (JKL)
WILLOW TIT (JKL)
ZAZA WONDER
Mukana palautteita untuvikoille antamassa ja lavalla yleisöä ihastuttamassa:
VEDA DECADENZA (HKI)
ROSETTA SWEET (JKL)
Shown juontaa illan tuottaja, ihanainen Lala L'More.
Show on K18.
Tule kannustamaan untuvikot suurelle burleskilavalle Basso Clubille!
Showssa noudatetaan THL:n ohjeistuksia hygienian ja turvavälien suhteen - myymme n. 50% tilan kapasiteetista. Suosittelemme kaikille katsojille maskia, poikkeuksena terveydelliset esteet.
Mikäli show siirtyisi myöhemmäksi koronarajoitusten vuoksi, tiedotamme siitä asiakkaitamme mahdollisimman pian ja ilmoitamme uuden päivämäärän showlle. Liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle, tai ne voi vaihtoehtoisesti käyttää johonkin muuhun tulevaan Kinkkuklubiin.

Tulevat klubit Oulussa:

Stay tuned!