Kinky Carnival Burlesque


Kinky Carnival BurlesqueKinky Carnival Burlesque on oululainen fuusioburleskiryhmä, joka tarjoaa jäsenilleen positiivista kehonkuvaa rakentavaa harrastustoimintaa burleskin parissa. Yhdistys järjestää burleskitapahtumia lähinnä Oulun alueella, mutta esityksiä voi tilata ympäri Suomen järjestettäviin tapahtumiin.

LaLa L’More

Lala L’More on toiminut Kinky Carnivalin aktiiviesiintyjänä vuodesta 2015 asti. Esityksissä vilahtavat hahmot viikonloppua viettävästä Maija Poppasesta ilkikuriseen Nukkumattiin ja huumoriakaan ei lavalta puutu! Yhdistyksessä Lala toimii vuoden 2017 varapuheenjohtajana ja somevastaavana, ja opettaa myös seudun burleskinuppusia burleskin alkeiden saloihin.

Lue lisää / Seuraa facebookissa

Violetta von Crowley


Mystiikka, taikausko ja salaisuudet ovat Violetan esitysten vallitsevia teemoja, joista inspiraatio ammentuu kuin itsestään. Maailma on niin paljon enemmän, mitä silmillämme pystymme näkemään, ja Violetta tanssittaa yleisönsä läpi mielikuvitusmaailmoiden rakentaen ympärille viettelevän burleskishown.

Lue lisää

O’detta Opium

Tässä on O’detta Opium: uunituore, höyryävän kuuma Kinkku! Hän liittyi Kinky Carnival Burlesqueen syksyllä 2016, eikä ole juuri ehtinyt esiintymään. Numeroita hän kuitenkin suunnittelee jatkuvasti ja imee inspiraationsa milloin mistäkin lähteestä.

Lue lisää

Hansi vom Hügel

Herra Hansi Vom Hügel on tomutettu 20-luvun railakkaan ja rappiollisen Berliinin, Pariisin ja muiden boheemikkokaupunkien laillisista ja laittomista pölyistä ja liitetty Kinkkujen riveihin. Hänen lava-aktinsa koostuvat kaikesta, mikä täyttää synnin ja dekandenssin määritelmän. Viimeisimpien tietojen mukaan herra Hansi on ilmeisesti jotakin sukupuolta, mutta mitä, se ei yleisöllekään ole vielä selvinnyt.

Lue lisää

 

Ruby La Rouge

 

Ruby la Rouge on kinkkujen perinteisen burleskin vahvistus, jonka esityksistä huokuu aikuisen naisen sensuelli voima. Burleski on Rubylle tapa ilmaista itseään vapaasti ja rohkeasti, ja esitykset rakentuvan tyylikkään seksikkyyden teeman ympärille.

Lue lisää / Seuraa Facebookissa

 

Salomé Shangri-La

Salomé Shangri-La on hurmaava hulivili, joka on rallatellut Kinky Carnivalin riveissä vuodesta 2016 alusta lähtien, ja käynyt valloitusretkillä niin pohjoisessa kuin etelässäkin. Salomé yhdistelee komediallisissa numeroissaan joskus itämäistä tanssia, joskus akrobatiaa, ja takuuvarmasti villiä sheikkausta joka ei jätä ketään kylmäksi.

Lue lisää / Seuraa instagramissa / Seuraa Facebookissa

Miss Blueperry Pie


Tulossa

Miss Bang Bang Baileys

Tulossa

                            Macy Macabre

 

Dramaattinen, synkkä sekä rokahtava olemus yhdistettynä hupsuttelevaan ja itselle nauravaiseen olemukseen. Etsii vielä itseään kinkkujen 2018 vuoden alun tulokkaana, sekä sekoittelee useita tyylilajeja mielensä mukaan.

Lue lisää  /  Seuraa instagramissa

                            Eva Euforia

 

Eva Euforia on nainen, jota miehet pelkäävät ja naiset rakastavat. Lupia turhaan kyselemättä, tämä femme fataleista kuolettavin ruoskii laudanlujalla otteellaan yleisöön astetta rajumpaa rakkautta.

 

Lue lisää / Seuraa instagramissa / Seuraa Facebookissa