Kinky Carnival Burlesquesta

Kinky Carnival Burlesque on oululainen fuusioburleskiryhmä, joka tarjoaa jäsenilleen positiivista kehonkuvaa rakentavaa harrastustoimintaa burleskin parissa. Yhdistys järjestää burleskitapahtumia lähinnä Oulun alueella, mutta esityksiä voi tilata ympäri Suomen järjestettäviin tapahtumiin.

Lala L’More

Lala L’More on Kinky Carnival Burlesque ry:n puheenjohtaja ja oululaista More Burlesque -yritystä luotsaava pohjoisen burleskin supernainen, joka on tuottanut, opettanut ja esittänyt burleskia vuodesta 2015 niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Lala on yksi Suomen tunnetuimmista burleskitekijöistä ja palkittu kansainvälisesti tittelillä ”Best of Classic Burlesque” Kroatian burleskifestivaaleilla vuonna 2022.

Lue lisää / Seuraa Facebookissa

O’detta Opium

Tässä on O’Detta Opium,  ahkera keikkailija vuodesta 2017 lähtien. Hän ei halua kahliutua genrerajoihin, eikä siksi määrittele itseään perinteisen tahi neoburleskin tekijäksi vaan haluaa jättää kaikki ovet auki, sillä koskaan ei tiedä, mistä inspiraatio putkahtaa.

O’Detan numeroita määrittelee leikkisyys, huumori ja teatterilliset elementit.

Lue lisää / Seuraa Instagramissa

Ruby La Rouge

Ruby la Rouge on esiintyjänä taattua tyylikkyyttä ja sensuellia voimaa, joka välittää tunteita yleisölleen voimaannuttavalla naisenergialla höystettynä. Karismaattisena esiintyjänä hän vangitsee katsojansa ja pitää tätä hetkessä – Rubyn syntisen punaisessa hetkessä…

Punainen, punaisempi, Ruby – ei ole tätä hehkuvampaa jalokiven sävyä!

Lue lisääSeuraa Facebookissa / Seuraa Instagramissa

Salomé Sacrebleu

Salomé Sacrebleu on esiintynyt Kinky Carnivalin riveissä vuodesta 2016 lähtien. Salomé on pohjoisen leidi, jonka esitykset pursuavat hersyvää campia ja sellaista kitschiä, jota löytyy vain seurakuntakirpputorien peränurkista, glitterillä höystettynä.

Koska Salomén numeroista ei meininkiä, ja jo tavaramerkiksi muodostunutta villiä sheikkaamista puutu, on matkapahoinvointilääke hyvä ottaa hyvissä ajoin ennen esitystä, sillä näitä kurveja katsellessa voi hurjapäätäkin huimata! kylmäksi.

Lue lisää / Seuraa Instagramissa / Seuraa Facebookissa

Macy Macabre

Dramaattinen, synkkä sekä rokahtava olemus yhdistettynä hupsuttelevaan ja itselle nauravaiseen olemukseen. Vuoden 2018 vuoden alun tulokas, joka sekoittelee useita tyylilajeja mielensä mukaan.

Lue lisää  /  Seuraa Instagramissa / Seuraa Facebookissa

Eva Euforia

Eva Euforia on nainen, jota miehet pelkäävät ja naiset rakastavat. Lupia turhaan kyselemättä, tämä femme fataleista kuolettavin ruoskii raudanlujalla otteellaan yleisöön astetta rajumpaa rakkautta.

Lue lisää / Seuraa Instagramissa / Seuraa Facebookissa

Bang Bang Baileys

Bang Bang Baileys on takuuvarmaa räjähtävää energiaa lavalla, höystettynä voguen tyylikkyydellä ja raa’alla tähtivoimalla. Bang Bang ollaan nähty Kinky Carnivalin riveissä jo vuodesta 2015 asti, ja hän tunnetaan mm. upeasta tulkinnastaan hiekkadyynien jumalattarena sekä Duo Nemesiksen toisena puolikkaana.

Lue lisää

Scarletta Crystal

Scarletta Crystal tuo tulisen räväkkä kaunotar, joka lumoaa upeilla kurveillaan, sulavilla liikkeillään ja dramaattisella olemuksellaan. Hänen kiusoitteleva ja seksikkään tanssillinen liikehdintä huokuu naiseuden voimaa. Tältä naiselta ei valloittavaa hymyä, tulista asennetta ja rohkeutta puutu, hänessä on ripaus rokkia, poppia ja herkkyyttä!

Lue lisää / Seuraa Instagramissa

Candy Cloudlet

Candy Cloudlet on viehättävä sekoitus makeaa karamellihattaraa ja film noir-henkistä vakavuutta.
Candyn voi nähdä pickup-leidinä sekä esiintymässä osana Lala’s Follies-burleskiryhmää. Saattaapa Candyn kurvit ja omalaatuisen huumorin nähdä lavalla tulevaisuudessa vielä soolonakin!

Lue lisää / Seuraa Instagramissa

Dona Catnip

Dona Catnip on hervoton kissaleidi Haukiputaan kuppeesta. Hänet tunnetaan dramaattisista kurveistaan sekä ilmekkäistä, mutta sangen viehättävistä kasvoistaan ja hänen suunsa on kuin eräänlainen taikurin hattu – koskaan ei tiedä mitä sieltä tulee! Donan elämäntehtävänä on tuoda huumoria kanssaeläjille, eikä usein ole tilanteita, etteikö jossain kuulu Donan hervysää naurua!

Lue lisää / Seuraa Instagramissa

Honeydew Dearies

Ouluun rantautunut Shirley So Sweet ja Kokkolalainen Cece Bombshell ovat viihdyttävä tehokaksikko, jotka yhdessä muodostavat vauhdikkaan burleskiduo Honeydew Deariesin. Nämä neidit osaavat pitää lavalla hauskaa ja se kyllä myös näkyy!

Lue lisää

Zaza Wonder

Zaza Wonder ei mahdu tiettyihin sääntöihin tai lokeroihin. Tämä pitkäsäärinen yksisarvinen, joka on varustettu mustalla mielellä, ei miellytä ketään tai alistu toisten tahtoon. Hän astelee paikalle itsevarmana ja vahvana, mutta niin salaperäisenä ja viettelevänä.

Lue lisää / Seuraa Instagramissa

Shirley So Sweet

Nimensä mukaisesti suloinen ja pirtsakka tyylilyyli! Tämä huumorintajuinen värikäs persoona esiintyy nykyään lähinnä Honeydew Dearies duonsa kanssa. Jos tämä kiireinen yrittäjätär ei ole tekemässä lävistyksiä tai myymässä leninkejä Underground Store & Piercing Studiollaan hänet saattaa tavata lavalta myös pick-uppailemasta muille Kinkuille!

Lue lisää / Seuraa Instagramissa

Cece Bombshell

Cece Bombshell on Keski-Pohjanmaan taskukokoinen kurvitar, joka viihtyy lavalla kuin kotonaan. Hän harrastaa muunmuassa showtanssia ja on burleskiduo Honeydew Deariesin toinen puolikas. Lavoilla hän onkin ollut duon kera, mutta tämän nörttikinkun ensimmäinen sooloesitys läheneekin pian ensi-iltaansa!

Lue lisää / Seuraa FacebookissaSeuraa Instagramissa

Morticia Le Fay

Morticia Le Fay liittyi Kinky Carnivalin riveihin vuoden 2020 lopussa. Morticia yhdistää esityksissään fanikulttuuria ja tummanpuhuvaa dramatiikkaa – leikkisyyttä ja huumoria unohtamatta. Hiukset hulmuten ja pilke silmäkulmassa tämä keiju tanssii sydämeesi ja saa sinut kaipaamaan lisää.

Lue lisää / Seuraa Instagramissa

Miss Cherry Bird

Miss Cherry Bird on ihastuttava sekoitus naisellisen viehättävää 50-luvun tyyliä ja populaarikulttuuria rakastavaa nörttityttöä. Ei kannata antaa tämän iloisen ja rauhallisen lintusen ulkokuoren hämätä, koska hieman ujon ulkokuoren taakse kätkeytyy voimakastahtoinen ja määrätietoinen nainen, joka tietää mitä haluaa! Tällä hetkellä Cherryn voi nähdä esiintymässä Lala’s Follies ryhmän kanssa sekä välillä myös pick-uppailemassa.

Lue lisää

Belilips

Belilips on Oulun burleskiskenen tuoretta vuoden 2020 satoa, joka hurmaa niin naiset kuin miehetkin! Toistaiseksi hän on päässyt viihdyttämään oululaisia burleskin ystäviä More Kitties -ryhmän riveissä. Hän rakastaa esiintymistä ja yleisön kanssa flirttailua, mikä myös näkyy lavalla! Tanssillista taustaa Belilipsillä on muun muassa salsasta ja swing-tansseista.

Lue lisää

The Empress

The Empress – six feet of sass!

Tämä Kinky Carnivalin uudempiin jäseniin kuuluva keisarinna valloittaa lavan takuuvarmalla karsimallaan ja jo tavaramerkikseen muodostuneilla pitkillä säihkysäärillään. Hän haluaa herättää yleisössään tunteita, mutta ennen kaikkea viihdyttää. Oulun lisäksi The Empress on pyörähtänyt jo ulkomaillakin viihdyttämässä burleskiyleisöä! Soolojen ohella hän säkenöi myös the Cruel-La-La’sin ja The Go-Go Coquettesin riveissä.
The Empress viettelee sinutkin alamaisekseen sähäkällä energiallaan ja määrätietoisilla otteillaan. Kumarra keisarinnallesi!

Lue lisää / Seuraa Instagramissa