Macy Macabre

Miten synkkä ja hirmuinen aamu.. eikun siis nainen!

Macy Macabre on keväällä 2018 siirtynyt kinkkujen riveihin pitkään esiintymisestä haaveilleena. Macylle itselle on tärkeää päästä toteuttamaan itseään tanssillisesti sekä tehdä musiikkikeskeisiä esityksiä. Hän elää ja hengittää musiikkia; kurveista päätellen hyvissä määrin. Hänen esityksissään kuullaan hyvin paljon hänen lempimusiikkiaan niin artisteiltä, kuin myös elokuvista ja pelimaailmasta.

Genret ja tyylisuuntaukset vaihtelevat hemmotellulla leidillä päivittäin söpön pörheästä pastellista kolmesti eronneen diivan elkeisiin. Hiusten muoto sekä väri voi vaihtua myös mielen mukaan vaikka päivittäin. Usein hän myös vetää kuminaaman ylleen ja heittää kaiken lekkeriksi. Itselleen hän tykkää nauraa mitä suurimmissa määrin.  Aatemaailmaltaan hän on sopivasti yhteiskuntakriittinen ja haluaa tuoda ihmiset yhteen individualistisin keinoin.

Samankaltaiset artikkelit