Lala L’More

Olen Lala L’More – paljasjalkainen oululainen burleskitaiteilija sekä vuoden 2017 kinkkujen varapuheenjohtaja ja somevastaava, sekä epävirallinen ehostusvastaava. Moni promokuva on siis loihduttu yhteistyössä minun ja ihanan luottokuvaajamme Nina Tulilahden kanssa! Yhdistyshommissa työskentelen aktiivisesti erityisesti Kinky Carnivalin keikkojen eteen ja toimin burleskiopettajana yhdistyksemme järjestämissä burleskityöpajoissa.

Kiinnostus burleskiin syttyi muutama vuosi sitten oman pinup-harrastukseni kautta, jonka vuoksi vanhan ajan glamour ja show-tyttökulttuuri alkoivat myös kiinnostaa. Burleskissa kiehtovat sen monimuotoisuus ja visuaalinen upeus – burleski antaa taiteilijalle vapauden toimia omilla ehdoillaan ja olla ihan mitä hän haluaa! Varsinaisen esiintymisen aloitin vasta noin vuoden harjoittelun jälkeen, mutta sen jälkeen se oli menoa. Lala L’More on syntynyt vuonna 2015 ja loppua tälle burleskin ilotulitukselle ei näy!

Lala L’Moren ohjelmistossa nähdään tällä hetkellä hahmoja laidasta laitaan – jo noin kymmenen eri esityksen tohinoissa on nähty niin viikonloppuaan viettävää Maija Poppasta kuin Joulupukin tyttöystävää ja ilkikurista Nukkumattiakin. Hahmot esityksiin löytyvät usein saduista, elokuvista ja populaarikulttuurista. Esityksissäni käytän myös perinteisen bump’n’grind -musiikin sijaan mitä erikoisempia pop-, rock- ja rap-musiikin helmiä. Lalan tilatessasi saat takuulla jotain erilaista, seksikästä mutta myös hullunkurista!

Samankaltaiset artikkelit