Ajankohtaista

Kinkkukalenteri 2023

Tilaa kalenteri kinkkukaupasta!
(holvi.com)

Vuoden 2023 Kinkkukalenteri kunnioittaa burleskin perinnettä riisuvana lavataiteena, joka oli erityisesti kulta-aikanaan aikansa stripteasea. Vaikka nämä kaksi lajia ovat eriytyneet toisistaan ajan myötä, burleskia voidaan edelleen pitää stripteasen (eli Suomessa "ripsuärsytyksen") isoäitinä. Kalenteri etenee alusta loppuun kuin perinteinen burleskiesitys - ensin riisutaan jotain vähemmän jännittävää ja lopuksi ... Ken tietää mitä esiintyjälle jää päälleen! Kalenteri on A3 -kokoinen taideteos, hinta sisältää postikulut. Kuvat ottanut taidokas hovikuvaajamme Jaakko Alatalo / Haaska Rock'n'Roll Photo.

Kinkkuklubi: Tits, Ahoy! -burleskishow

Lauantaina 10. joulukuuta
@ Basso Club, Oulu
Ovet aukeavat klo 20:00, showtime klo 21.00.
Liput myy Tiketti, ja ne tulevat myyntiin pian.
Vuoden viimeinen Kinkkuklubi valloittaa Basso Clubin lavan kansainvälisellä säihkeellä ja aivan uunituoreilla burleskitaideteoksilla!
10.12. vietettävä Kinkkuklubi sukeltaa syvälle suureen siniseen merellisellä teemallaan ja tuo Basso Clubin lavalle niin seireenejä kuin meren petojakin. Luvassa on useampi ensi-ilta ja suurin osa esityksistä nähdään ensimmäistä kertaa Oulussa! Ensimmäisiin kertoihin lukeutuu myös ruotsalaisen supertähden Fraulein Frauken vierailu Oulussa, sillä kyseinen esiintyjä ei päässyt meitä vielä keväällä viihdyttämään sairastapauksen vuoksi. Nyt tämä yksi maailman tunnetuimmista burleskitähdistä saapuu vihdoin sulostuttamaan meitä läsnäolollaan! Lavalla nähdään siis...
FRAULEIN FRAUKE (SWE)
WILLOW TIT (JKL)
LALA L'MORE
SALOME SACREBLEU
O'DETTA OPIUM
SCARLETTA CRYSTAL
GO-GO COQUETTES
Illan juontaa ihastuttavan rääväsuinen Eva Euforia ✨
Ovet: klo 20.00
Showtime: klo 21.00
Liput tulevat pian myyntiin Tikettiin ja kustantavat 18 e (aleryhmät opiskelija/eläkeläinen/työtön) / 20 e normaalilippu ja 150 e VIP-pöytä (sisältää 6 lippua). Liput ovelta 23 e.
Myymme myös pienen määrän Maksa mitä pystyt -lippuja, joista voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen kinkut(at)kinkycarnivalburlesque.com
Mitä burleski on?
Burleski on näyttämötaiteen laji, joka sisältää yleensä tanssia, teatteria ja luovaa riisumista. Burleskin juuret ulottuvat pitkälle historiaan, mutta uuden burleskin Suomeen toivat Bettie Blackheart ja Frank Doggenstein vuonna 2007.
Burleski on sekä viihdettä että taidetta, joka sopii monenlaisille yleisölle iästä ja sukupuolesta riippumatta. Lähtökohtaisesti burleski on suunnattu aikuisille yleisöille kiusoittelevan luonteensa vuoksi mutta se usein sisältää myös huumoria, satiiria ja yhteiskunnallisia viittauksia, jopa kannanottoja. Ytimeltään burleski on kehopositiivinen ja inklusiivinen taiteenlaji, joka toivottaa pariinsa tervetulleeksi niin soolokatsojat, kaveriporukat kuin pariskunnatkin. Tule siis nauttimaan showsta omana ihanana itsenäsi!
Kinkkuklubin tuottaa Kinky Carnival Burlesque ry ja More Burlesque.