Ajankohtaista

Kinkkuklubi: Cotton Candy Burlesque Club

 Lauantaina 18.6.
@ Viihdemaailma Ilona, Oulu
Liput myy Tiketti.
Kinkkuklubi tuo jälleen kansainvälistä loistoa Oulun Ilonan lavalle upeiden burleskiesitysten muodossa! Tällä kertaa saat varautua hattaraiseen pastelliunelmaan, kun teemaksi on valikoitunut Cotton Candy Club. Tapansa mukaan klubilla on Oulussa ennennäkemättömiä numeroita, sekä tykättyjä mutta myös uudistettuja klassikoita. Illan päätähtenä esiintyy yksi Euroopan isoimmista burleskinimistä, ruotsalainen Fraulein Frauke. Tule siis nauttimaan todellisesta kesäillan unelmasta ja suuntaa kohti Ilonaa 18.6.!
Lavalla nähdään kahdeksan esityksen verran:
FRAULEIN FRAUKE (SWE)
WICKED VIOLETTA (AKAA)
LALA L'MORE
SALOME SACREBLEU
MORTICIA LE FAY
sekä aivan uutukainen burleskiryhmä, jonka nimen paljastamme tuotapikaa 😉 Illan tunnelmaan johdattaa mikin varressa Zaza Wonder.
Ovet: klo 20.00
Showtime: klo 21.00
Lippuja saa Tiketistä ja ne kustantavat 18 e alennusryhmät / 20 e normaalilippu / 23 e ovilippu ja 150 e VIP-pöytä (sisältää 6 lippua ja varatun pöydän).
Lisäksi myymme pienen erän "Maksa mitä pystyt" -lippuja. Mikäli haluat tällaisen lipun, laitathan meille viestiä osoitteeseen kinkut(at)kinkycarnivalburlesque.com, niin varaamme sinulle liput ovelle.
Illan aikana skumppatarjous 25 e / pullo!
Tulethan tapahtumaan vain oireettomana ja terveenä, ja noudatat edelleen hyvää käsihygieniaa ja pidät muihin hieman etäisyyttä. Nautitaan burleskista turvallisesti

Tulevat klubit Oulussa:

Kinkkuklubit 2022:
18.6. Kinkkuklubi
23.7. Kinkkuklubi: Fresh from the oven - uusien tulokkaiden ilta (esiintyjähaku käynnissä!)
27.8. Kinkkuklubi: Naked & Nautical
8.10. Pohjois-Suomen burleskifestivaali Kaamos Kabaree
12.11. Kinkkuklubi
10.12. Kinkkuklubi